Over Smartwatches.nl

Wie we zijn en wat we doen

Wie wij zijn? Wij zijn liefhebbers van technologie en worden maar blij van één ding: de consument helpen bij de aanschaf van een nieuwe smartwatch. Door de inzet van data en slimme technologie kunnen wij deze consument helpen bij het maken van de juiste keuze. Ons vergelijkingsalgoritme is constant in ontwikkeling om de meest behulpzame in de markt te zijn.

Ons verdienmodel

Wij zijn volledig onafhankelijk en objectief. Door alle data van verschillende smartwatchaanbieders met elkaar te vergelijken ontstaat er voor onze bezoekers een duidelijk overzicht welke smartwatch het meest geschikt is en waar deze tegen de laagste prijs te krijgen is. Wanneer wij een geïnteresseerde koper doorsturen naar de website van de aanbieder en daar een verkoop plaats vindt, ontvangen wij daarvoor een vergoeding. Aangezien wij volledig onafhankelijk en objectief zijn, maakt het ons niet uit waar de verkoop plaats vindt.

Mochten er nog vragen zijn of kunnen we je ergens bij helpen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Team Smartwatches.nl

Je maakt altijd de juiste keuze via smartwatches.nl!

Over ons

Smartwatches.nl is een informatief platform voor smartwatches. Wij testen, reviewen en vergelijken slimme horloges om de consument mee te helpen in het maken van de juiste keuze.

Copyright Smartwatches.nl 2024
a BRANDLY product