Apple Watch SE 2022 40mm

5/1 reviews
Verkrijgbaar bij 2 winkel(s) in 1 kleuren:
populair horloge
Apple smartwatch
Watch SE 2022 40mm 226
Watch SE 2022 40mm 227
Watch SE 2022 40mm 229
Watch SE 2022 40mm 230

Pluspunten

 • + Houdt vele zaken rond je gezondheid bij
 • + Contactloos betalen
 • + Bellen via je horloge mogelijk
 • + Met de ingebouwde GPS houd je afstanden, snelheid en routes bij

Minpunten

 • - Werkt helaas niet met een Android telefoon

Info

De Apple Watch SE 40mm uit 2022 is leverbaar in 3 kleuren: zilver, midnight en starlight, maar kan door middel van vele verschillende horlogebandjes worden omgezet naar je eigen persoonlijke ontwerp. Krachtige sensoren die inzicht geven in je gezondheid en conditie, waaronder bijvoorbeeld ook je slaap. Ideaal! Innovatieve veiligheids­features. Eenvoudige manieren om connected te blijven. De nieuwe dual-core­processor heeft deze Apple smartwatch van extra snelheid voorzien ten opzichte van zijn voorganger.


Deze smartwatch is ook leverbaar in een 4G uitvoering

Reviews

 • Normaal gesproken heb ik er wel een handje van om voor het beste van het beste te gaan. Echter zijn de extra's van de Series 8 en de Ultra voor mij dermate klein t.o.v. de meerprijs dat ik voor de SE ben gegaan. Nu ik de SE een week in gebruik heb kan ik vertellen dat de SE een geweldige aankoop is geweest en deze Apple Watch iedereen kan aanraden die een iPhone heeft. Het altijd-aan scherm mist op deze watch, maar persoonlijk vind ik dat altijd afleiden en verkort de batterijduur. Voor mij was het heel erg de vraag of het elke dag opladen wel goed zou gaan, aangezien de SE geen snellaad functie heeft zoals de Series 7, 8 en Ultra dat wel hebben. Maar nee, na 24 uur is de batterij bij mij vaak nog 67%! Dus zo lang hoeft hij 's morgens niet aan de lader om weer vol te zijn. En ik krijg ook netjes een melding op mijn telefoon als de batterij weer opgeladen is, super. Nee echt, ik heb goed mijn research gedaan maar het overtreft mijn verwachting. De SE heeft alles wat je wilt van een Apple Watch: hartslag tracking, sport/beweging tracking, mooie watch faces, slaaptracking, hartritme stoornis check (op de achtergrond), auto ongeluk detectie, valdetectie, zaklamp, wekker, Siri, Apple Pay en meer. En dat voor een (in verhouding met de grote broers) scherpe prijs. Meer heb je echt niet nodig van een Apple Watch, lekker voor de SE gaan.

  Rob via Coolblue

Prijzen

Ben je op zoek naar de goedkoopste Apple Watch SE 2022 40mm ? Wij hebben deze smartwatch gevonden bij 2 winkel(s) in 1 kleuren: en zilver
Kleur: Zilver
Coolblue laagste prijs € 299,00
Azerty laagste prijs € 299,00

Meest gestelde vragen

 • Heeft de Apple Watch SE 2022 sleeptracking?

 • Heeft de Apple Watch SE 2022 40mm een 4G verbinding?

 • In welke kleur(en) is de Apple Watch SE 2022 40mm verkrijgbaar?

 • Wordt er een oplader meegeleverd bij de Apple Watch SE 2022 40mm?

Gerelateerde artikelen

Je maakt altijd de juiste keuze via smartwatches.nl!

Over ons

Smartwatches.nl is een informatief platform voor smartwatches. Wij testen, reviewen en vergelijken slimme horloges om de consument mee te helpen in het maken van de juiste keuze.

Copyright Smartwatches.nl 2024
a BRANDLY product