Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm

4.8/2 reviews
Verkrijgbaar bij 4 winkel(s) in 2 kleuren:
populair horloge
Samsung smartwatch
Galaxy Watch 5 Pro 45mm 306
Galaxy Watch 5 Pro 45mm 307

Pluspunten

 • + Gemaakt van krasvrij titanium
 • + Batterijduur van wel 80 uur!
 • + Voor sport en gezondheid uitermate geschikt

Minpunten

 • - Geen ingebouwde 4G module

Info

De Samsung Galaxy Watch Pro is het tophorloge van Samsung. Deze smartwatch heeft een 45mm display en is bij uitstek geschikt voor de avonturiers. De keuze voor titanium (ipv aluminium waar de standaard Galaxy Watch serie van gemaakt is) zorgt er voor dat deze kras en slijtvast is. Ook de verbeterde batterij gaat tot wel 80 uur mee! Hiermee kan je zeker in de wildernis overleven.

Met de 3-in-1 Samsung BioActive Sensor van deze slimme horloge blijf je constant op de hoogte van al je inspanningen. De geïntegreerde optische hartslagsensor meet niet alleen je hartslag en bloeddruk, maar detecteert ook onregelmatige hartritmes. Daarnaast controleert de zuurstofmeter de zuurstofniveaus in je bloed, wat gekoppeld is aan je sportprestaties. Hierdoor kun je direct zien of je lichaam de training(en) goed uitvoert. Bovendien fungeert het horloge als je persoonlijke slaapcoach, want een goede nachtrust is essentieel voor het opladen van je batterij. Je kunt je slaappatroon bijhouden, enquêtes invullen en zelfs een dierensymbool kiezen om slaapanalyses en advies te ontvangen.

Reviews

 • Ik was al een poos in het bezit van een galaxy watch 3. Nu met mijn verjaardag om de hoek besloten eindelijk te upgraden. Ik ben erg tevreden over de uitstraling en het functioneren. Zo merk ik dat de sensor nog beter is in het specefiek meten van stappen, activiteit en slaap. Ook kan ik nu een EGC scan maken en mijn bloeddruk meten. Mijn oude galaxy watch heb ik aan mijn broertje gegeven en is daar ook enorm blij mee.

  Quinty B via Mediamarkt
 • Het horloge zit zeer comfortabel en zit stabiel om de pols, zonder dat deze te strak zit. Het bandje is zeer makkelijk op de juiste maat in te stellen en eventueel bij te stellen. Ik las een review over het gemis van de draai ring, maar bij de watch5 pro is deze er niet fysiek, maar kan je door aanraking nog steeds draaien. De functies zijn buitengewoon en veel mogelijkheden, waar je anderen al snel een abonnement voor nodig hebt. Was een beetje sceptisch over de bloeddruk meter, maar zelfs deze is accurater dan verwacht. De werkelijk ontelbare mogelijkheden om je eigen wijzerplaat te kiezen en snel te wisselen maakt het horloge geschikt voor alle omstandigheden, sport, casual en formeel. Kortom, ik ben zeer tevreden.

  ShadowV1980 via Mediamarkt

Prijzen

Ben je op zoek naar de goedkoopste Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm ? Wij hebben deze smartwatch gevonden bij 4 winkel(s) in 2 kleuren: titanium en zwart
Kleur: Titanium
Azerty laagste prijs € 349,00
Coolblue laagste prijs € 349,00
Expert 14% duurder € 399,00
Kleur: Zwart
Coolblue laagste prijs € 349,00
Azerty laagste prijs € 349,00
BCC 2% duurder € 354,95
Expert 14% duurder € 399,00

Meest gestelde vragen

 • Kan ik de Galaxy Watch 5 Pro aansluiten aan mijn iPhone?

 • Heeft de Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm een 4G verbinding?

 • In welke kleur(en) is de Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm verkrijgbaar?

Gerelateerde artikelen

Je maakt altijd de juiste keuze via smartwatches.nl!

Over ons

Smartwatches.nl is een informatief platform voor smartwatches. Wij testen, reviewen en vergelijken slimme horloges om de consument mee te helpen in het maken van de juiste keuze.

Copyright Smartwatches.nl 2024
a BRANDLY product