Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm 4G

nog geen reviews
Verkrijgbaar bij 2 winkel(s) in 2 kleuren:
populair horloge
Samsung smartwatch
Galaxy Watch 5 Pro 45mm 4G 309
Galaxy Watch 5 Pro 45mm 4G 310

Pluspunten

  • + Ingebouwde 4G module
  • + Slijt en krasvast door de oersterke titanium kast
  • + Echt voor de avonturier
  • + Houdt je gezondheid, sportprestaties en slaap bij

Minpunten

  • - Duurder dan de aluminium versie

Info

Deze Galaxy Watch Pro 5 4G is het meest veelzijdige slimme horloge van Samsung. Deze smartwatch heeft een 45mm display en is voorzien van een ingebouwde eSim waardoor je zonder telefoon ook kunt bellen. De keuze voor titanium (ipv aluminium waar de standaard Galaxy Watch serie van gemaakt is) zorgt er voor dat deze kras en slijtvast is, de beste keuze voor de echte avonturier! Ook de verbeterde batterij gaat tot wel 80 uur mee! Hiermee kan je zeker in de wildernis overleven.

Met de 3-in-1 Samsung BioActive Sensor van deze smartwatch blijf je constant op de hoogte van al je inspanningen. De geïntegreerde optische hartslagsensor meet niet alleen je hartslag en bloeddruk, maar detecteert ook onregelmatige hartritmes. Daarnaast controleert de zuurstofmeter de zuurstofniveaus in je bloed, wat gekoppeld is aan je sportprestaties. Hierdoor kun je direct zien of je lichaam de training(en) goed uitvoert. Bovendien fungeert het horloge als je persoonlijke slaapcoach, want een goede nachtrust is essentieel voor het opladen van je batterij. Je kunt je slaappatroon bijhouden, enquêtes invullen en zelfs een dierensymbool kiezen om slaapanalyses en advies te ontvangen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit horloge geschreven

Prijzen

Ben je op zoek naar de goedkoopste Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm 4G ? Wij hebben deze smartwatch gevonden bij 2 winkel(s) in 2 kleuren: zwart en grijs
Kleur: Zwart
Coolblue laagste prijs € 399,00
Azerty 3% duurder € 411,00
Kleur: Grijs
Coolblue laagste prijs € 399,00

Meest gestelde vragen

  • Heeft de Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm 4G een 4G verbinding?

  • In welke kleur(en) is de Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm 4G verkrijgbaar?

Gerelateerde artikelen

Je maakt altijd de juiste keuze via smartwatches.nl!

Over ons

Smartwatches.nl is een informatief platform voor smartwatches. Wij testen, reviewen en vergelijken slimme horloges om de consument mee te helpen in het maken van de juiste keuze.

Copyright Smartwatches.nl 2024
a BRANDLY product